Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalında Öğretmenlik Uygulaması Toplantısı Çevirimiçi Gerçekleştirildi.

Yazar: asli.sarisantungac | Tarih: 10 Kasım 2023

İlköğretim Matematik Öğretmenliği programında yer alan Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında uygulama öğretmenleri ile uygulama öğretim elemanları çevirimiçi toplantıda bir araya geldi. Toplantıda uygulama öğretmenlerine sürecin genel işleyişi hakkında bilgiler verildi. Öğretmen adaylarımızın okullardaki uygulama işlemleri hakkında danışman öğretmenlerinden bilgileri alındı ve süreç hakkında merak ettikleri konularda sorularına cevap verildi. Aynı zamanda, uygulama öğretmenlerimize öğretmen adaylarımızın gelişimini desteklemek için yapabileceklerine dair tavsiyeler verildi. Farklı okullarda farklı uygulamaların önüne geçerek uygulamada birlikteliğin sağlanması yönünde çok verimli geçen toplantı, okullarda tekrar yüz yüze görüşmek temennisiyle son buldu.