2023 Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Mezuniyet Töreni

Yazar: asli.sarisantungac | Tarih: 6 Temmuz 2023

2023 Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Mezuniyet Töreni



Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı'nda 2019-2023 eğitim öğretim yılları arasında öğrenim gören ve mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, 05.07.2023 tarihinde Eğitim Fakültesi B Blok Konferans Salonu'nda unutulmaz bir mezuniyet töreni gerçekleştirdiler.

Tören, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süleyman Yaman, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Taş ve fakültemizin değerli öğretim üyeleri ile birlikte, mezun olan öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Tören, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından, Ana Bilim Dalı birincisi Funda Kostak'ın, akademik danışmanı Dr. Aslı Sarışan Tungaç'ın, Ana Bilim Dalı Başkanı, Bölüm Başkanı ve Dekan'ın konuşmaları gerçekleştirildi. Bu özel anlarda, öğrencilerin dört yıllık eğitim süreci boyunca yaşadıkları unutulmaz anları içeren bir video gösterimi yapıldı.

Ana Bilim Dalı'nda dereceye giren öğrencilerin başarı belgeleri Ana Bilim Dalı Başkanı tarafından gururla takdim edildi. Törenin devamında, diğer mezun öğrencilere de öğretim elemanları tarafından başarı belgeleri sunuldu.

Tören, öğrencilerin akademik danışmanları eşliğinde gerçekleştirilen Öğretmenlik Andı ile devam etti ve gururlu öğrencilerin kep atma töreniyle sonlandırıldı. Bu anlamlı gün, öğrencilerin emeklerinin ve başarılarının kutlandığı unutulmaz bir kutlama ile tamamlandı.


Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.